Hotel Odisej

***
Pomena B.B., Babino Polje, 20226, Kroatia
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen HRK436.
Katso kaikki kuvia galleriassa

Tee varaus Internetissä nyt
Hinnat alkaen HRK436

Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone

Hotel Odisej on 3 tähden hotellin kätevällä paikalla Babino Polje. Avulias 24-tunnin vastaanottomme on valmis auttamaan sinua kaikkiin kyselyihin liittyen. Pankkiautomaatti sijaitsee hotellin tiloissa.

Vieraat voivat hyödyntää mahdollisuutta kulkea hotellista suoraan hiekkarannalle. Vieraat voivat hyödyntää hotellin autonvuokrauspalveluita. Maailman eri puolilta tulevat vierailijat voivat nauttia hotellin valuutanvaihtopalveluista.

Kaikki vieraat voivat käyttää huippuluokan kuntosalia, joka on varustettu kuntosalilaitteilla. Vieraille on tarjolla laaja valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia virvokkeita hotellin aulassa/baarissa. Etsitkö ruokapaikkaa? Kiinteistö tarjoaa vähintään yhden täyden palvelun ravintolan.

Hotellissa majoittuville vieraille voidaan järjestää huonepalvelu.

Hotel Odisej Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Hotellin palvelut

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Pankkiautomaatti
 • Hiekkaranta
 • Autonvuokraus
 • Valuutanvaihto
 • Kuntosali
 • Aula/baari
 • Ravintola
 • Huonepalvelu

Asiakaspalautteita

Tämän hotellin arvostelut ovat vain englanniksi. Napsauta tästä nähdäksesi >>
Klikkaa tästä anna lausuntoa >>

Kuinka teet varauksen Hotel Odisej

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Hotellin keskiarvo: 9.5
(ulos 10) Perustuen 2 ääntä
Klikkaa tästä anna lausuntoa

Tietoa alueesta

  Lentokentät lähellä Hotel Odisej

  • Mostar, Bosnia and Herzegovina (OMO-Mostar Intl.) - 42.72 mi
  • Brac Island, Croatia (BWK) - 48.16 mi
  • Dubrovnik, Croatia (DBV) - 49.43 mi

Hotellit lähellä Hotel Odisej

Royal Neptun Hotel
****
Renovated in 2015, Royal Neptun Hotel Dubrovnik is a peaceful beach-front property on the Lapad Peninsula. Surrounded by fragrant pine ...
Hotel Splendid
***
Surrounded by Mediterranean greenery just steps away from a beach, Splendid hotel is located in Lapad Bay in Dubrovnik. Free WiFi is ...
Hotel Uvala
****
Offering a spa and wellness center with indoor and outdoor pools, saunas and steam baths and surrounded by Mediterranean greenery, ...
Hilton Imperial Dubrovnik
*****
Located on the doorstep of Dubrovnik's Old Town, a UNESCO World Heritage Site, Hilton Imperial Dubrovnik features an indoor pool and a ...